Siguri Maksimale
& Cilësi e Garantuar

iFIRE ShPK është lider në tregun e fikseve të zjarrit

favorite_outline

FIKSE ZJARRI TË ÇERTIFIKUARA

Mësoni pse është e rëndësishme që fikset e zjarrit të jenë të çertifikuara dhe çfarë ata garantojnë.

phonelink

ASISTENCË & MIRËMBAJTJE

Fikse Zjarri “i-Fire ShPK” disponon shërbim klienti me staf te kualifikuar dhe pajisje moderne për ndërhyrje të shpejtë si në qytet ashtu dhe në terren.

nature_people

REFERENCA

Fikse e zjarrit nga i-FIRE ShPK fituan besim duke udhëhequr kompani të mëdha në Shqipëri dhe në rajon. Disa nga kompanitë që bashkëpunojmë:Bolv Oil, Olsi shpk, Albaninan Sattelite Communication, Bami ShPK, Zjarrfikset Tirane, Autovision ShA, Brotech Brands, Anoil, World Vision Albania

Produktet tona

“i-Fire ShPK Fikse Zjarri” ofron një gamë të gjerë produktesh si fikse zjarri (me CO2, me ujë, me shkumë,me pluhur, me gaz ekologjik, të automatizuara), kabinete dhe hidrante për fikse zjarri, tabela dhe sinjalistikë sigurie të të gjitha llojeve, kabinete muri të ndihmës së shpejtë etj. i-Fire ShPK gjithashtu ofron mirëmbajtje dhe rimbushje të fikseve të zjarrit, projektim, planifikim dhe implement të sistemeve anti-zjarr të automatizuara dhe jo duke siguruar mbrojtjen tuaj efikase ndaj rrezikut të zjarrit.

Klientët tanë

“i-Fire SHPK Fikse Zjarri” bashkëpunon për mbrojtjen dhe sigurinë ndaj zjarrit me institucione të ndryshme shtetërore si dhe shumë kompani private që na kanë bësuar projektimin, zbatimin dhe implementimin të produkteve dhe sistemeve kundër zjarrit.

Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë

Bashkia e Tiranës

Bolv Oil

Best Seller Albania

Latitude Tirana

University of New York Tirana

Gjimnazi “Petro Nini Luarasi”

Shkolla “Vasil Shanto”

Mbrohuni ndaj zjarrit! Bëni zgjedhjen e duhur!

Menu