Rreth Nesh


i-Fire Engineers

I-Fire vjen më pranë jush me shërbimet dhe produktet e saj për sigurinë e ambjenteve duke ju pajisur dhe montuar të gjitha sistemet antizjarr që nevojiten për cdo godinë dhe ndërtesë. I-Fire Shpk sjell në treg fikëse zjarri si dhe aksesorë të tjerë sigurie të cilësisë së parë dhe markave më të njohura. Kompania garanton zgjidhjen e parë për mbrojtjen nga zjarri dhe përdorimin e thjeshtë të pajisjeve nga cdo person.


Çfarë ofrojmë

Programi ynë i ofrimit ka të gjitha llojet e aparateve të zjarrit, të mbushura nën presion të vazhdueshëm për makina dhe kamionë, impiantet industriale, stacionet e benzinës, qendrat tregtare, zyrat dhe hapësira banimi.

Makinat tona janë të mbushura me pluhur, ujë, CO2 ose gaz organik. Shishe me fikese zjarri që prodhohen nga 1kg në 100kg dhe të gjitha produktet janë të certifikuara dhe kanë certifikata.

Përveç aparatëve të zjarrit që ne mund të ofrojmë, kompania jonë prodhon sisteme automatike të alarmit të zjarrit, kabinete hidranti, mobilje metalike per zyre dhe udhezime sigurie.

Mbrohuni ndaj zjarrit! Bëni zgjedhjen e duhur!

Menu