Kontakt

Për çdo pyetje ose informacion rreth produkteve të fikseve të zjarrit ose shërbimeve të i-Fire, mund t’na kontaktoni duke plotësuar formën e kontaktit me poshtë me të dhënat tuaja ose duke na tefonuar në numrat e telefonit +355 69 61 65 555 dhe +355 69 61 64 444 si dhe në adresat e-mail info@fiksezjarri.al dhe i.fireshpk@gmail.com. Dyqani i shitjeve ndodhet në Rrugën e Kavajës tek Pallati me shigjeta, përballë “Veliaj Petrol”.

Emri
person
Fill out this field
Email *
email
Fill out this field
Nr. Telefoni
phone
Fill out this field
Mesazhi Juaj *
create
Fill out this field

Na Ndiqni në Rrjetet Sociale

Instagram

Adresa

home
Rruga e Kavajës, Pallati me Shigjeta, Përballë “Veliaj Petrol”
phone
+355 69 61 65 555
phone
+355 69 61 64 444
Menu