Çertifikatat

Deri tani është rritur besueshmëria e saj dhe cilësia e ndërtimit ka rezultuar në rritjen e kërkesës ditore dhe në zgjerimin e tregjeve. Në mënyrë që të plotësojmë të gjitha nevojat e klientëve tanë dhe të rrisim sigurinë e tyre, ne po punojmë vazhdimisht në përmirësimin e produktit tonë. Ne kemi çertifikatat ISO 9001 për të gjitha produktet, si dhe e para çertifikatë EN për prodhuesit Serbë aparatet më të kërkuar që provon se cilësia e tyre është e jashtëzakonshme dhe mund të eksportohen lirisht në tregun evropian. Të gjitha makinëritë tona janë të pajisura me çertifikatë CE.

 

Mbrohuni ndaj zjarrit! Bëni zgjedhjen e duhur!

Menu